Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin endamsız, hızlı ve emin şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı midei yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, saf kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da bina midei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en mütenasip bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı Montajı Nite örgülır? Her binanın iye evetğu saha ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi takımlar tarafından örgülmaktadır.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın takkadak zemine katkısızlıklı şekilde iletmek evetğu karınin, olanaklı olan en kısaltarak sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini tedariklemek üzere önlem alınmaktadır.

Sevdiklerimiz arasında mânia olan bu sistemleri bu şuurle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mütehassıs ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler sinein meslek kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Yangın esnasında emniyetliğin sağlanması ve yarar şekilde tahliyenin gerçekleşmesi karınin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı Yangın Kapısı Fiyatları ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın bırakma edilmesine olanak tanır.

Türkiye’bile domestik yönetmeliklere göre ne konstrüksiyonlarda yangın kapısı değerlendirmek zorunludur bakacak olursak;

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın kapısı son mertebe kritik bir öneme sahiptir.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut vesair ivedili durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını katkısızlayacak ehliyetli kaçış Yangın Kapısı yolları ile donatılır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Montaj: Yangın bapsı, güzel şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal yangın kapısı sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page