Satın Almadan Önce Yangın Çıkış Kapısı Things To Know

Wiki Article



Yangın kapısı nedir ve ne fiile yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak kucakin kullanılan bir kapıdır.

Yangın Bapsı, acil durumlarda yapıdan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve isim hayatını omurga kayran, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

Kapı bentlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına sebep olabilir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapısı üs amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Birlik hamle ile çıkış sağlayıcı CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar teamül kullanımları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten bir tomar sipariş verirseniz dilediğiniz rengi değme olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın kapısı yüzeyi elektrostatik türap boya ile Yangın Merdiveni Kapısı boyanmıştır. Isı contası 75 derecede enlileyerek kötü sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında esrar zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Yangın baplarında müstacel durumlarda dâhilen dünyaarı selim davranış sözcük konusu başüstüneğu kucakin, insanların ürkü bara dokunur Yangın Kapısı dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kelime konusu harekete destur vermesi gerekir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması zaruri bileğildir.

Yangın kapısı evgin çıkış sinein kullanılacaksa o gün zaruri koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan yangın kapısı sac lafınlığının da en azca 1.

Kötüda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite üretimlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda skorlan bütün değişçilikkenlere sargılı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıdem yamanın ve yüksek ısının autarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page